Webbplatsen utvecklas! ...förhoppningsvis inte invecklas

Uppdatering den 1 november 2022

Helt plötsligt har vi fått en ny leverantör av hemsidetjänsten. Troligen har den gamla tjänsten (simplesite) sålts, lagts ner, köpts upp eller samaslagits. Det kan göra att sajten ser lite konstig ut. Tekniken hos den nya leverantören (one.com) ser inte likadan ut o kan ändra lite i sajtens design. jag kommer att titta över hela sajten. Men, under tiden får du hålla tillgodo med lite annorlunda design.
...och som läget är just nu, är det enbart jag som har tillåtelse att göra ändringar, lägga till o ta bort saker på denna sajt.

Uppdatering den 2 september 2022:

Några grejer har flyttats om på webbsajten, så att de mest besökta och intressanta delarna av sajten är lite lättare  att finna. Andra saker har arkiverats (t.ex.  Boulearkivet) och på grund av platsbrist ligger vissa dokument tillfälligt på min privata hemsida (berraswebb.st) istället. Du kommer att märka det, när du går in på dessa ställen. Kanske ser länkarna lite ovanliga ut, men ingen fara. Den sajten är lika säker att besöka och innehållet är det samma, som låg på klubbens webbplats. Det är lite gamla, men säkerligen intressanta, saker som jag har flyttat på, för att du som besökare lätt ska kunna komma åt att läsa dem. 

En nyhet är även att man nu lätt kan dela webbsidorna till vänner och bekanta med hjälp facebook eller twitter. 

Utvecklingsarbetet fortsätter....

Saknar du något eller har åsikter, är du välkommen att kontakta mig på nedan mejladress. Aktivitetsledarna är välkomna att lämna information för publicering.

Välkommen att njuta av denna stora, intressanta och omfattade webbplats!

MVH
Webmaster Berra (berrarz@yahoo.se

 

regler och anvisningar för vår hemsida förslag (002)

Sedan detta styrelsebeslut togs, har föreningen bytt webbmaster och ansvarig för webbplatsen. Det är nu Bernhard "Berra" Rubinsztajn. Han nås på mejladressen: berrarz@yahoo.se.

Del denne siden