Höstserien fullbordad!

Höstserien 2021 avslutades idag, med buller o bång. Så många som fyrtiotvå spelare, hade gjort oss den äran att delta i dessa liderligt spännande tävlingar. Varje tisdag morgon, denna härliga Teneriffa-höst, släpade vi oss med lätta steg ner till banorna, för att njuta av tävlingsnerv, gott kamratskap och roligt spel. 
I tävlingar, är det ju så att någon vinner i spelet och andra vinner erfarenheter. God gemenskap, många skratt och spännande spel har vi alla vunnit.
Höstens medaljörer blev följande:
Tredjeplats och bronsmedaljen gick mycket välförtjänt till Turid.
Silver för en hedrande andraplats fick Berra.
Seriens suveräna guldmedaljör och vinnare var Inger, och naturligtvis utsågs hon även till bästa dam.
Stooooort Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett stort tack alla höstens deltagare, från oss arrangörer!
Det var bl.a....
Ove, som var pluringsamlare och flaskrullare.
Inger, som bl.a. skötte resultatplitandet med ackuratess i rekordfart.
Dan, som fixade o trixade med det mesta som ex. inköp o förhandlingar o mycket med.
Berra, som var tävlingsledare, datortrillare och plitar ner dessa konstiga krumelurer.
...och så några till...Ingen glömd!

Men vi är dock snart igång igen! Redan nu på tisdag, den 4 januari, startar vårserien. Välkomna då!

Sluttabell höstserien 2021

Boulehärskarinna med rekordkvot!

Då var höstseriens allra sista omgång lagt till handlingarna. Även denna vackra dag, handlade det om bra spel och en spännande tävling. När väl spänningsnervositeten hade avtagit och vinnarskallarna svalnat, kunde vi konstatera att så många som fem spelare hade vunnit alla sina tre matcher idag, den 28 dec -22.
Det var Harald, Dan, Uno och Berra som hade lyckats med denna bedrift. Men, vi snopna herrar var helt underlägsna dagens boulehärskarinna, Mona-Lisa, som med rekordkvot besegrade oss alla. "Lucky looser" denna dag blev Inger. Grattis tjejer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En blöt tillställning!

Den 21:a december går till boulehistorien som en hyfsat blöt tillställning. Inte för att nykterheten bland spelarna är något problem, utan för att det - hör o häpna! - regnade i Los Cristianos. Några droppar från skyn under de två första matcherna, utvecklades till ett smärre skyfall i den tredje, Det är inte för intet, att två grymt regnvana lirare tog hem sina tre matcher, denna vintersolståndets dag. Det var Ove och så undertecknad, som också blev dagens "vinare".
Kent vann "Lucky Looser"-priset. Tillsammans sken vi som den tillfälligtvis frånvarande solen. Grattis till oss!

Vid tangenterna, som vanligt:
Berra

Helsingborgs stolthet glänste!

Tisdagen den 14 december går troligen till historien som den dagen då höstserien avgjordes. Turid, Lasse och Mona kämpade sig till tre vinster av tre möjliga denna vackra dag. Dock var de och alla vi andra chanslösa mot mästerligt spelande Inger, som krossade oss alla med överlägset spel. Att hon dessutom leder serien i överlägsen stil, gör oss knappast förvånade. Må den stolta staden Helsingborg vara stolta över sin Inger!
Christer vann "Lucky Looser"-skumpan, och blev där med dagens gladaste gubbe. Grattis till er!!!!!!!

Långa vandringar ger råg i bouleryggen?!

Att säga att dagens tävling var spännande, var en klar underdrift. Men, när väl resultaten var uträknade, så steg fyra starka spelare fram, som vinnare av sina tre tuffa matcher. Båda "Berrorna", alltså Bernhard o Bertil, Inger (som vanligt)... Dock rådde vi inte på dagens suverän. Börje, som kammade hem vinst-skumpan. Är det de många långa vandringarna, som gett honom råg i ryggen? "Lucky looser" blev turgubben Lasse, igen!!! Grattis!!!!!!!!!!

Norsk kung i boulen!

När dammet hade lagt sig den sista november, efter ytterligare en spännande dag i boulens seriespel, visade sig att fyra st, av oss 24 lirare, hade lyckats med att vinna tre matcher. Det var Börje, Inger och John som klådde oss andra... Men, dagens boulekung blev Hans (Höghet?). Så dagens stora bravad färgades i norska färger. 
Lars knep lottvinsten och blev dagens "Lucky looser". Grattis!!!!!

Undrar vad knipplingarna äter till frukost...?!

Även denna dag lyckades en av våra goa lirare från Knippla kamma hem skumpaflarran. Efter gott spel, erövrade Lars förstaplatsen, tätt följd av Inger (som även är ny ledare i serietabellen) och maken Ove. Alla dessa tre vann sina samtliga tre matcher idag, tisdagen den 23 november -21. Suzann blev Lucky looser och fick också med sig en Cava hem. Grattis!!!  

Knippla regerar!!!

Som oftast var bouletävlingstisdagen den 16 nov-21 en härligt solig dag. Speciellt ljuvlig för de som kommer från den lilla ön Knippla, i den svenska västkustens vackra skärgård. De kom helt plötsligt att dominera och vinna de åtråvärda skumaflarrona. Denna dag delades förstaplatsen mellan Benny och Bertil. Suzann vann "lucky loser"-Cavan. Grattis!

Tabellen drar ihop sig. Tre lirare på samma poäng och några som jagar strax under.... Spännande värre... eller bättre!

Vi ses nästa tisdag!

Damernas dominans bruten?!??!??

Tisdagen den 9 november bjöd på ännu en spännande tävlingsomgång i höstserien. 24 deltagare slogs om att vinna. Denna gång var det tre stycken lirare som lyckades att vinna samtliga tre matcher. Två kvinnor: Mona-Lisa och Turid. Men, det var Berra, som lyckades kamma hem den åtråvärda skumpaflarran och tog samtidigt ledningen i den superjämna tabellen. 
Lucky loosers denna dag, blev Kent och Inger.

Välkomna nästa tisdag, för nya rafflande boulefajter!

Damerna vinner.... igen!!!!!

Nej, det är inte gubbarna som var för snälla. Damerna var helt enkelt varit bättre än oss gubbs. Det är därför de vann även den spännande serieomgången, den 2 nov. Dock var det, denna dag omöjligt att utse den bästa damen. Inger och Lisbeth var de enda som var obesegrade och hade dessutom samma kvot. Så de fick helt enkelt dela på förstapriset... Nej, de behövde inte slåss om den åtråvärda skumpaflarran. De vann vars en flaska Cava. Grattis!!!
...och om inte det vore nog, så har en dam tagit över ledningen i serietabellen. Åsa rullande in sina klot så fint, att hon övertrumfat oss alla. Men, vi är några lirare som ligger o nafsar henne i hälarna och gubbarna ligger o lurar i vassen.
Spännande fortsättning nästa tisdag. Välkomna då!

Fortsatt damdominans eller....?

Tisdagen den 26 oktober,såg ytterligare en dam som vinnare.... eller två. 
Kent och Åsa var de enda, som lyckades vinna alla sina tre matcher. Åsa hade mycket bättre kvot, tack vare sina fantatiska lägg. Så hon blev därmed vinnare av dagens tävling och en flaska skumpa rikare. Så blev även Mona, som vann "Lucky Looser"-flarran.
I serietabellen har det hänt grejer! Maken har passerat makan. Ta en titt nedan, på den spännande tabellställningen.
Välkomna att delta nästa tisdag!

Damernas dag i seriespelet!

Tisdagen den 19 oktober 2021 går till historien som den dagen då damerna dominerade i vårt spännande seriespel. Både Åsa och Kaarina vann sina tre matcher. Efter att dammet hade lagt sig och matchkvoten räknats ut, var det Kaarina som stod som vinnare denna varma o sköna dag. Hon tog därmed även ett skutt i serietabellen och huserar numera på första plats. Bara två små ynkliga bollar före maken, Dan. Åsa blev även "lucky looser" denna dag! Grattis tjejer!!!!!! 
Spännande fortsättning på nu tisdag! Välkomna att delta!

Har Dan tagit ett tidigt grepp om serien?

Vinnare: Dan Petersson
Lucky looser: Hans Hagen

Vinnare: Dan Petersson
Lucky looser: Hans Hagen

Den 12 oktober startade vi igång den alltid så spännande tävlingsboulen. Höstenserien förste och överlägsne vinnare var Dan. Har han månne redan skaffat sig ett grepp om serien...? Nåväl, många omgångar kvar så ännu kan mycket hända. 
Välkomna nästa tisdag att utmana Dan och alla oss andra om att vinna en flarra skumpa!

Del denne siden